Δήλωσε συμμετοχή με το Match Athens 2014

For English: Open Call for Organizers or Artists (bands, choirs, orchestras…) go directly at http://matchathens.onesolstice.com/

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής 
στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής Αθηνών, 19 με 21 Ιουνίου 2014

Το MatchAthens δημιουργήθηκε με σκοπό την διεύρυνση του καλλιτεχνικού πλαισίου συμμετοχής και την ευκολότερη πρόσβαση προς οποιονδήποτε μουσικόφιλο ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή ή να δημιουργήσει μια εκδήλωση – είτε και τα δύο μαζί!

Στόχος του Match Athens είναι να δοθεί δυνατότητα απευθείας σύνδεσης και δικτύωσης μεταξύ καλλιτεχνών και διοργανωτών, επιτρέποντας τους να αναπτύξουν συνεργασίες και να παρουσιάσουν από κοινού συναυλίες και εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής (ΕΓΜ).

Η εφαρμογή λειτουργεί φέτος μόνο στη διοργάνωση της ΕΓΜ Αθηνών, και διαμορφώθηκε σε συνεργασία με τους προγραμματιστές της ιστοσελίδας του παγκοσμίου δικτύου onesolstice (ένα ηλιοστάσιο).

Στην ουσία, με μια εγγραφή στο MatchAthens  στην διεύθυνση http://matchathens.onesolstice.com * καλλιτέχνες και διοργανωτές μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους αλλά και να διαμορφώσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της πόλης αναζητώντας απευθείας συνεργάτες ή καλλιτέχνες ή ακόμη και τα δυο!

Έξαλλου, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ανήκει σε όλους και θα διαμορφώνεται από όλους.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε:

1. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες καλλιτέχνες κ.α.:

Ερμηνευτές, σολίστες, συγκροτήματα, χορωδίες ή μουσικά σύνολα που θα ήθελαν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν τη μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στo πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2014.

2. Διοργανωτές:

Ιδιώτες, πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες ή σχολές, που θα ήθελαν να συνεργαστούν για την διοργάνωση εκδήλωσης ή ακόμα και παράλληλης δράσης είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής της  Αθήνας.

Λοιπόν, τι είναι για σένα η μουσική;

Ζεις με την μουσική; Ένωσε δημιουργικά την δύναμη σου και δήλωσε συμμετοχή (η περίοδος εγγραφής ξεκινάει από σήμερα Παρασκευή 02 Μαΐου και θα είναι ανοιχτή έως τις 26 Μαΐου)

Πληροφορίες για όλη την Ελλάδα στο info@mesoevents.eu/emd

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής είναι εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι!

Η Ομάδα της Μ.Ε.Σ.Ο.

*Η πλατφόρμα είναι σε Beta μορφή και για να συνδεθείτε στα ελληνικά, θα πρέπει να πατήσετε το τετραγωνάκι πάνω δεξιά μέσα στο παράθυρο της ιστοσελίδας 

 

Start typing and press Enter to search