ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ:
Προθεσμία υποβολής προτάσεων έως τις 29 Μαΐου.

Όπως κάθε χρόνο από το 1999, το ελληνικό δίκτυο συντονιστών και διοργανωτών για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προετοιμάζει το καλλιτεχνικό πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Ενώ κάθε πόλη έχει τους δικούς της ρυθμούς και στόχους, ο κοινός παρανομαστής όλων είναι να αναδείξουν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη μουσικής μέσα από συνεργασίες και συμπαραγωγές.

Για αυτούς τους λόγους, το Ανοιχτό Κάλεσμα αφορά ταυτόχρονα τις προτάσεις συμμετοχής σε καλλιτεχνικό επίπεδο και σε οργανωτικές πρωτοβουλίες για την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων. Όπως πάντα, το κάλεσμα απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες, ανερχόμενους ή καταξιωμένους καλλιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες διοργανωτές εκδηλώσεων!

Εάν λοιπόν έχετε ένα κουαρτέτο εγχόρδων ή ένα Punk συγκρότημα, ή εάν είστε σολίστ σε συμφωνική Ορχήστρα ή χορωδός ή ακόμη και εάν είστε beatboxer ή εγγαστρίμυθος, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής (Ε.Γ.Μ.) είναι η στιγμή όπου μπορείτε να προσκαλέσετε όλους τους πολίτες να μάθουν για το ύφος, τους ρυθμούς και την αρμονία της μουσικής όπως εσείς την φαντάζεστε.

Έπειτα από 2 χρόνια ηλεκτρονικής υποβολής μέσω της πλατφόρμας matchathens, το φετινό κάλεσμα εκδηλώσεων κινείται σε μια κατεύθυνση απλούστευσης στο τρόπο συμμετοχής. Για να δηλώσετε τη συμμέτοχη σας στις εκδηλώσεις της Ε.Γ.Μ. στην Αθήνα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: αφορά σολίστ, ερμηνευτές, συνθέτες και καλλιτέχνες, σχήματα, ορχήστρες, χορωδίες κ.α., για οποιοδήποτε είδος μουσικής. Για να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής καλλιτεχνών κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/1FtoKs2

Για να δείτε τις αιτήσεις των μουσικών κάντε κλικ εδώ: http://bit.ly/1dIUDkm

Για να κατεβάσετε τους Όρους και Προϋποθέσεις Συμμετοχής κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/1PSEAMm

 

Start typing and press Enter to search