ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ:
Προθεσμία υποβολής προτάσεων έως τις 29 Μαΐου.

Όπως κάθε χρόνο από το 1999, το ελληνικό δίκτυο συντονιστών και διοργανωτών για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προετοιμάζει το καλλιτεχνικό πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Ενώ κάθε πόλη έχει τους δικούς της ρυθμούς και στόχους, ο κοινός παρανομαστής όλων είναι να αναδείξουν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη μουσικής μέσα από συνεργασίες και συμπαραγωγές.

Για αυτούς τους λόγους, το Ανοιχτό Κάλεσμα αφορά ταυτόχρονα τις προτάσεις συμμετοχής σε καλλιτεχνικό επίπεδο και σε οργανωτικές πρωτοβουλίες για την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων. Όπως πάντα, το κάλεσμα απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες, ανερχόμενους ή καταξιωμένους καλλιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες διοργανωτές εκδηλώσεων!

Εάν είστε απλά ερωτευμένος με την μουσική και θέλετε να συνδράμετε στην διάχυση της μελωδικότερης ημέρας του χρόνου, μπορείτε να οργανώσετε και εσείς μια δράση, όπως μια χορωδία σε κήπο ή μια μουσική συναυλία σε πεζόδρομο ή ταράτσα!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι φαντασία, μερικές οργανωτικές αρετές, φίλους, κάποιο βασικό ηχητικό εξοπλισμό και να επιλέξετε ένα κατάλληλο χώρο στη γειτονιά σας ή σε κάποιο δημόσιο χώρο εντός του Δήμου Αθηναίων… Οι εθελοντές της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής θα σας βοηθήσουν για τα υπόλοιπα.

  1. ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: αφορά διοργανωτές (Σύλλογοι, Ωδεία, Μουσεία, Χώροι Εκδηλώσεων και ιδιωτικοί χώροι) καθώς και ιδιοκτήτες καταστημάτων -μπορεί να είναι καφέ, εστιατόριο, μπαρ ακόμα και επιχείρηση με είδη ένδυσης – που διαθέτουν νόμιμο κήπο ή έχουν την χρήση πεζόδρομου. Για να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής συνδιοργανωτών κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/1QZ7uwD
  1. ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ: αφορά περιηγήσεις, προβολές, μαθήματα, εργαστήρια, συζητήσεις, διαλέξεις, ημερίδες, εκθέσεις αντικειμένων (μουσικά βιβλία, όργανα…)

 Για να κατεβάσετε τους Όρους και Προϋποθέσεις Συμμετοχής κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/1PSEAMm

Start typing and press Enter to search